ثبت لينک در وب دايرکتوری

14 آذر ، 1400
تیم تحقیقاتی پیام آوران پارسیان

دایرکتوری زمانی وارد سایت میشود که سایت ها و وبلاگهای هم موضوع و هم رتبه در یک دسته بندی قرار بگیرند. با این هدف که بازدیدکنندگان سایت بتوانند منابع محتواهای سایت را پیدا کنند. با ایجاد دایرکتوری میتوان یک صفحه را ایجاد نمود که در آن بصورت مستقیم و غیرمستقیم، لینک دهی میشود. با این کار میتوان موضوعات مختلف را دسته بندی نمود تا بازدیدکننده در مدت کوتاهی مطالب مورد نظر خود را پیدا کند. 

لینک دهی در دایرکتوری

لینک دهی در دایرکتوری به دو شکل انجام میشود که عبارتند از:

لینک دهی مستقیم: به این معنا که اگر سایتی با رتبه 4 یا 5 بصورت دایرکتوری طراحی شده است و مدیر قصد ثبت سایت و وبلاگ را داشته باشد، برای ساختار سایت باید از یک کد استفاده کند. این امر موجب میشود تا سود رسانی به سایتهای زیر مجموعه صورت بگیرد.

لینک دهی غیر مستقیم: برخی دایرکتوریها بدون ایندکس شدن سایت و با استفاده از کدهای خاص موجب میشوند تا موتورهای جستجو از دیدن لینکهای ثبت شده منع شوند. این امر موجب ارتقا رتبه سایت میشود.

نحوه ثبت لینک در وب دایرکتوری

ثبت لینک در دایرکتوریها مزایای زیادی برای بهینه سازی وب سایت دارد. از سوی دیگر موجب افزایش ترافیک وب سایت میشود. در صورتی که دایرکتوری مورد نظر ترافیک بالایی داشته باشد، به تبع آن ترافیک سایت نیز افزایش مییابد. ثبت کردن لینک در دایرکتوری با توجه به قوانین خاصی انجام میشود که عبارتند از :

 حفظ گزارشات ثبت محتوا در دایرکتوریها

ابتدا با ایجاد یک صفحه در اکسل، نام تمامی دایرکتوریهایی که وب سایت خود را به آنها ارسال کرده اید، را بنویسید. این امر از اتلاف وقت برای ارسال مجدد به دایرکتوریهای تکراری جلوگیری میکند. همچنین با ایجاد یک لیست طولانی از نام دایرکتوریها میتوان وب سایتهای دیگر خود را در آن ثبت کنید . به منظور ثبت و ارسال وب و مطالب در دایرکتوریها، به هیچ هزینه ای نیاز نخواهید داشت. حفظ و نگهداری سوابق، میزان هزینههای شما را مشخص میکند و این امر تصمیم گیری بهتری را به ارمغان میآورد.

تالیف لیستی از دایرکتوریها قبل از آغاز کار

دایرکتوریهای زیادی در اینترنت وجود دارد. در برخی سایتها، دایرکتوریها بصورت مرتب گردآوری میشوند. این امر موجب سهولت کار شده که میتوان از میان این لیستها، برای رتبه بندی و ارتباط آنها با سایت، خود اقدام نمایید. بعدها میتوانید لیست دایرکتوری خود را گسترش دهید.

روش ثبت وب سایت در دایرکتوریها و موتورهای جستجوگر

از آنجا که هر روز شاهد راه اندازی سایتهای جدید هستیم، لذا رقابت برای دیده شده در نتایج جستجو کاهش بیشتر میشود. برخی از مورتوهای جستجو به وب سایتهای اجازه میدهند تا به صورت دستی خود را معرفی کنند. به همین منظور برای سایت بخشی با نام "Add your URL" به معنای «سایت خود را اضافه کنید»، ایجاد میشود. مدیر سایت با کلیک بر روی این عبارت، یک فرم شامل اطلاعاتی در مورد نوع وب سایت، زمینه فعالیت و ... را تکمیل کرده و آن را ارسال میکند. با تایید مشخصیات وب سایت، کار ثبت پایان مییابد. لیستهای دایرکتوری عموما جهت اضافه کردن وب سایتها به لیست خود، از این روش بهره میبرند. موتورهای جستجوگر نیز وب سایتها را جستجو و اطلاعات آنها را جمع آوری میکنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سئو و طراحی وبهینه سای مقالات ما را مطالعه بفرمایید

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
6Le33BscAAAAAP0uVPo5fv9KjlFbPQFm84x9z7ZL